El Festival Arts i Natura del Garraf recaptarà diners per a l’entitat Autisme amb Futur

0
155

El Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes ha presentat el cartell i els actes del festival Arts i Natura, que se celebrara al Garraf el primer cap de setmana d’octubre. El programa comptarà amb propostes com visites teatralitzades al museu, tallers creatius de lettering i dibuix urbà i d’altres més vinculats a la natura, al coneixement de l’entorn i a la sensibilització mediambiental. També hi haurà propostes més vinculades a l’esport, com el joc d’orientació en família o la cursa familiar i solidària, que enguany és novetat. Els i les participants també podran gaudir, com és habitual, de contes, espectacles i activitats inclusives, així com d’una sessió de cinema infantil. El cartell de l’edició d’aquest any és obra de l’artista sitgetana Núria Fortuny Herrero.

l’Arts i Natura Festival és també una proposta solidària. Els beneficis de totes les entrades venudes es destinaran a l’associació “Autisme amb Futur”, una entitat formada per famílies de les comarques del Garraf i del Penedès amb fills i filles diagnosticats amb trastorn de l’Espectre Autista. Conegut també com a TEA, aquest trastorn del neuro- desenvolupament infantil condiciona principalment les competències habituals de l’ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

El festival Arts i Natura d’enguany es programa de nou en una situació complicada per la pandèmia Covid-19, condicionat per les restriccions. Per això, l’organització ha plantejat un festival més esponjat, amb aforaments limitats i controlats, i amb mesures de seguretat i salut per a tothom.

FER UN COMENTARI