La tercera edició del Festival del Pensament del Penedès VilaPensa, que s’havia de celebrar del 14 al 19 d’abril, s’ha ajornat fins a la tercera setmana de setembre pel coronavirus. Així ho han anunciat els responsables de la cita, que han indicat que s’intentarà mantenir el programa previst, que inclou 29 actes i 32 ponents. “Tenint en compte la quantitat de persones que assisteixen a les ponències, el més prudent és ajornar l’esdeveniment”, comentava Joan Tarrada, president del Vinseum, la seu del festival.
“Teníem primeres figures que tenen agendes molt ajustades, però intentarem que vinguin les mateixes persones o substituts del mateix nivell”, ha comentat Jordi Sàbat, director del VilaPensa. Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, reconeix que no tenia sentit “anunciar un festival sabent amb un 90% de possibilitats que no es podria fer”. Alhora es mostra convençut que malgrat els “entrebancs” tornarà “amb força”.
Pere Regull, considera que l’ajornament “és la millor mesura tenint en compte que per a mitjan d’abril es preveu el pic de l’epidèmia”.

La previsió és que el VilaPensa es dugui a terme del 16 al 20 de setembre.

FER UN COMENTARI