Des de dijous vinent i fins dilluns de Pasqua, arriba, a la Carpa Revolució (zona Can Puig), la sisena edició del  Fes+Chapeau, el festival internacional de circ que promou i difon les arts escèniques al carrer.  Enguany el certamen s’ha avançat unes setmanes perquè coincidia amb la jornada electoral del 28A i la Junta electoral no permetia que se celebrés cap acte a menys de 100 metres d’un col·legi electoral (la Masia de Can Puig ho és).

Més música que mai

Enguany els organitzadors del festival han reforçat la proposta musical, apostant per incrementar els concerts en directe. Entre els noms destacats que es podran sentir durant els cinc dies de Fes+ hi ha La Sra. Tomasa (divendres nit) o Asian Dub Foundation Sound System (dissabte nit).

A banda de l’impuls de les propostes musicals, una de les altres novetats d’aquesta sisena edició és la instal·lació d’un gran trapezi volant que permetrà veure actuar, per exemple, l’artista italo-argentí Adriano Cangemi.

En els cinc dies que durarà el Fes+ es programaran 70 propostes de diferents disciplines (circ, música, teatre, clown…) i es faran 13 estrenes absolutes a nivell català, cinc de les quals han nascut a Ribes. I és que, una de les raons de ser de la Carpa Revolució és oferir l’espai com a residència de creació. Els organitzadors del festival, que esperen rebre entre quatre i cinc mil visitants durant els cinc dies, expliquen que fa cinc anys que demanen a l’Ajuntament una zona d’acampada però,  segons expliquen, el consistori no ha estat capaç de trobar un espai adequat per fer-ho.

FER UN COMENTARI