El Festival Mitjó fa una proposta de balcó per aquest diumenge

0
1085
Diumenge quatre espectacles itinerants recorreran els carrers de Sant Pere. // MITJÓ

La Mostra de teatre de titelles Mitjó, que se celebra cada any a Sant Pere de Riudebitlles, s’ha ajornat fins al 2021 a causa de la situació de crisi derivada de la COVID-19 i les restriccions i mesures de seguretat, que impedeixen que el festival es pugui dur a terme amb normalitat.

Tot i així, l’organització del festival ha decidit fer una proposta cultural per aquest diumenge adaptada al context actual: el Mitjó de balcó. Un total de quatre propostes d’espectacles itinerants formen la programació pel proper dia 7 al migdia, de 12 a 14h, amb companyies del món de la música, el clown, els titelles i el teatre.

Participació ciutadana

Els Ministrers, Micro-Troupe, JAM i Clown Effect seran els protagonistes dels carrers de Sant Pere aquest diumenge, però els espectadors també poden aportar el seu granet de sorra al Mitjó de balcó: es farà un recull dels missatges de veu que s’enviïn al 669 517 709 i es podrà fer un seguiment dels espectacles des de l’emissora Ona Bitlles i des del canal d’Instagram del festival (@mitjoriudebitlles). A més, a la pàgina web del festival hi ha quatre tallers de titelles per a totes les edats i es recomana decorar els balcons, com ja és tradició de les edicions anteriors.

Els espectacles s’aturaran en alguns punts del poble, concretament al Terraplè, la plaça de les Eres i la plaça Guisla, i recorreran una vintena de carrers.

FER UN COMENTARI