El Festival Musicveu acollirà el tribut a ABBA

0
274
ABBA-THE NEW EXPERIENCE

El diumenge 19 de juny, pocs dies abans del solstici d’estiu, el Festival Musicveu que organitza la Fundació Pinnae impulsa un concert amb Abba – The New Experience, un dels millors grups tribut de la banda sueca creadora de temes com Dancing Queen, Waterloo o Mamma Mia.

Música al celler Codorniu

Aquest concert, a diferència de la majoria d’espectacles del festival, que es duen a terme en espais com el Fòrum Berger Balaguer o la basílica de Santa Maria de Vilafranca, es durà a terme al celler Codorniu de Sant Sadurní. El celler, situat al bell mig del paisatge penedesenc, és un espai declarat Monument Històric Artístic Nacional, per la seva arquitectura modernista i per l’entorn natural que l’envolta. Concretament, l’actuació d’Abba – The New Experience es celebrarà davant del que es coneix com a Celler Gran; un antic celler convertit en museu. Així, el grup tribut a una de les bandes musicals més reconegudes dels anys setanta i vuitanta oferirà un espectacle que transportarà el públic als escenaris dels concerts originals, i s’acompanyarà de la col·laboració de ball a càrrec de l’Escola de Dansa CAS de Vilafranca.

A banda del concert, el festival es completarà amb una experiència cultural i enoturística amb la possibilitat de visitar les caves Codorniu i sopar als jardins del recinte amb la cuina elaborada per Cal Blay.

Les entrades per aquest concert ja estan disponibles a la pàgina web del festival www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

FER UN COMENTARI