El festival Vilafest Oriental de Vilafranca s’amplia a dos dies

0
1158
Dansa oriental a la rambla de Sant Francesc (foto: Elisenda Banon).

L’entitat vilafranquina Farasha Dansa Oriental i Creativa organitza la quarta edició del Vilafest Oriental a finals d’octubre. L’esperit del festival és apropar a tots els públics la dansa oriental, desmitificar les idees preconcebudes que se’n puguin tenir i donar a conèixer tots els beneficis que aporta.

Enguany, el Vilafest estarà dedicat al circ i se celebrarà en dues jornades. Aquest dissabte al matí Farasha omplirà l’espai de l’Escorxador de manualitats i de tallers de dansa (amb carioques, amb sabre i burlesque), de malabars per a infants, amb el grup Malabaring Brutal, etc. A més, petits i adults podran disfressar-se i fer-se fotos inspirades en la dansa oriental i el circ al photocall, i gaudir d’una sessió al migdia de músiques orientals i balcàniques.

El segon dia de festival serà el diumenge 28 d’octubre, quan es presentarà, a la tarda a Cal Bolet, l’espectacle de dansa Oriental Circus Xou, amb les col·laboracions de Malabaring Brutal i Pallapupes. Un espectacle que s’inspira en els números tradicionals del circ més bohemi, que porta a la dansa de la mà de les ballarines de Farasha i de les seves alumnes: funambulistes, arlequins, pitonisses, dones barbudes, l’encantador de serps, llançament de ganivets, el truc de màgia, etc., complementat amb números de teles acrobàtiques, malabars i pallasso.

FER UN COMENTARI