El foc del Vendrell, protagonista a un vídeo per la Capital de Cultura Catalana 2020

0
1228
La Comissió de Foc ha encarregat un espot per donar a conèixer tot el teixit associatiu de les entitats de Foc de la vila. // FOTO: DRAC EL CABROT

La Comissió de Foc de la capital del Baix Penedès, el Vendrell, ha encarregat un espot per donar a conèixer les entitats que conformen el teixit associatiu de foc de la vila. L’espot s’emmarca en la designació de la ciutat com a Capital de la Cultura Catalana 2020 i busca promocionar el patrimoni cultural i folklòric del territori.

Actualment, el Vendrell compta amb un total de nou colles de foc, i dues d’aquestes també tenen la seva pròpia secció dedicada als més petits. A més, el Ball de Diables és una de les colles centenàries de Catalunya, amb molt d’arrelament a la ciutat i amb una de les cercaviles de foc més rellevants del Principat, fet que ha contribuït a etiquetar el Vendrell com la “Capital del foc”.

L’espot, que ja ha estat penjat a les xarxes socials del Drac el Cabrot, ha estat elaborat per la productora Atzavara, i ha intentat mostrar “els ítems més representatius i identitaris, com els sons dels tabals, la intensitat del foc, el sentiment de pertanyença, els valors i la passió”.

El vídeo es pot consultar al següent enllaç: https://www.instagram.com/p/B4-Czd_CCxC/?igshid=k4b4vpaw4mut.

FER UN COMENTARI