El garrafenc Giulio Zunino es proclama campió de Catalunya d’ILCA 6

0
101
Foto: Club Nàutic Vilanova.

Prop de quaranta regatistes de dotze clubs diferents s’han donat cita en aigües de Vilanova per disputar les darreres proves del Campionat de Catalunya de la classe ILCA 6, antigament coneguda amb el nom de Làser Radial. Aquest ha estat, de fet, el segon cap de setmana de competició, després que el passat es disputessin les primeres sis mànegues.

Només un contratemps podia fer baixar del podi Gulio Zunino, que va liderar de forma indiscutible les primeres sis proves. El regatista del Club Nàutic Garraf, però, no va fallar i es va proclamar campió de Catalunya masculí. Elba Martínez, del Club Nàutic Salou, tampoc va decebre i va culminar el que ja havia segellat pràcticament el cap de setmana passat.

La regatista local, Ona Pascual, va retallar una distància que semblava molt gran i va aconseguir pujar al tercer esgraó del podi, per darrere de la maresmenca Laura Pedraza. Adam Benedicto, del Club Nàutic Vilanova, es va quedar molt a prop de la tercera plaça, però li va prendre a l’últim moment el regatista de Vilassar, Max Urquizu.

Les bones condicions meteorològiques han permès disputar totes les proves del campionat, el primer d’aquestes característiques que ha acollit l’entitat vilanovina aquest 2022.

FER UN COMENTARI