El gelidenc Àlex Susanna presenta el dietari Paisatge amb figures

0
808

Tretze anys després del seu darrer dietari, l’autor resident a Gelida Àlex Susanna recupera aquest gènere per fer un repàs al 2018, un any de canvis personals i professionals. Ho fa al llibre Paisatge amb figures (editorial Proa), que es presentarà dilluns a les 8 del vespre, a l’Escorxador de Vilafranca.

El flamant director de la Fundació Vila Casas rememora a Paisatge amb figures una sèrie de lectures (JV Foix, Matsuo Basho, Auden, Octavio Paz o TS Eliot), trobades i viatges realitzats al llarg de 2018, així com episodis de la seva memòria que l’han marcat, com ara la malaltia i mort del seu pare. A través de trobades amb artistes (Miquel Barceló, Antoni Llena, Jaume Plensa o Perico Pastor) i escriptors (JF Yvars, Feliu Formosa, Suso del Toro o Jordi Llavina), Susanna reivindica l’art de la conversa i de la confrontació d’idees.

El dietari discorre en escenaris tan diversos com Barcelona, París, Perpinyà o Mèxic DF, però també el Penedès, el Matarranya i el Pirineu. Cal remarcar els elogiosos comentaris que l’autor dedica als vins i caves penedesencs. També parla amb preocupació de la situació política actual del país.

FER UN COMENTARI