La Generalitat vol ampliar el toc de queda al Vendrell i Gelida i retirar-lo a Sant Sadurní i els Monjos

0
992
Mapa dels 165 municipis inicials on el Govern va aplicar el toc de queda. Imatge elaborada el 20 de juliol del 2021.

El Govern de la Generalitat demanarà aquest dimecres al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) allargar les restriccions ara vigents una setmana més, entre elles el toc de queda, les reunions de 10 persones com a màxim i el tancament de tots els establiments a les 00.30 hores. En aquest sentit, ha canviat el llistat de municipis amb toc de queda en funció de la incidència i ara el planteja en un total de 165 municipis, amb incorporacions importants com Lleida, el Vendrell, Igualada, la Bisbal d’Empordà, Salt, Mollerussa i Roses, entre d’altres. Entre els que surten, en canvi, hi ha Deltebre, Esparreguera, Sant Celoni, Solsona o Sant Sadurní d’Anoia.

Així, el llistat de municipis de la vegueria Penedès afectats per la petició del toc de queda inclou Calafell, Cubelles, Cunit, el Vendrell, Gelida, Igualada, Masquefa, Sant Pere de Ribes, Sitges,  Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

Per contra, surten del llistat d’afectats i, per tant, queden fora del toc de queda Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos i Vilanova del Camí.

FER UN COMENTARI