El grup alemany Klingele adquireix l’empresa Ondunova, dels Monjos

0
1863

El grup Klingele, un dels fabricants independents  de paper per cartró ondulat i embalatges de cartró ondulat líder en el sector, ha adquirit el 100% de les participacions del grup català Ondunova, que fins ara pertanyien en un 75% a la família Gomà; el grup alemany ja tenia una participació en l’accionariat d’Ondunova des de principis dels anys 70.

GrupOndunova va ser fundat l’any 1957 i està constituïda per les empreses Ondunova i Wondu, ambdues a Santa Margarida i els Monjos. A la primera hi treballa un centenar de persones, mentre que a la segona ho fan vint treballadors més. Ondunova disposa d’una fàbrica de cartró ondulat, mentre que Wondu està especialitzada en la fabricació d’embalatges i expositors de cartró ondulat en impressió digital. Entre els clients del Grup hi ha, entre altres, empreses del sector de l’automoció, personal care, de la construcció, la indústria electrònica, del sector farmacèutic i mèdic, i també cellers i caves. Per la seva part, Wondu va néixer l’any 2016, quan GrupOndunova va realitzar una decidida aposta amb la creació d’una unitat negoci especialitzada en la impressió digital de sèries curtes. Des d’aleshores, Wondu dissenya i fabrica solucions d’envasos i displays personalitzant el disseny en impressió digital d’alta qualitat.

Jordi Carrió, director general de les dues empreses penedesenques, considera aquest moviment com “reforça i consolida el compromís del grup alemany amb el nostre projecte de creixement, que s’ha anat consolidant de forma constant durant aquests darrers anys i que aportarà noves inversions, dinamisme i ocupació al Penedès”.

FER UN COMENTARI