Aquest diumenge a la tarda el festival MusicVeu, organitzat per la Fundació Pinnae, programa un nou concert. En aquesta ocasió els encarregats de pujar a l’escenari seran els membres de la coral In Crescendo, coneguda per la seva aparició al programa de TV3 Oh Happy Day l’any 2014, del qual van esdevenir guanyadors.

L’any 2015 van treure el seu primer disc, “Som In Crescendo” , que els va portar de gira per diversos països en més de cinquanta concerts. L’any 2017 va editar un segon treball titulat “Ínfimit”. Després de quatre anys i gires de concerts nacionals i internacionals, experiments musicals i col·laboracions amb artistes reconeguts, In Crescendo segueix enfrontant-se al repte de versionar de manera sorprenent cançons de tots els moments, estils i llocs, amb particulars arranjaments i un mode únic d’interpretar temes moderns.

En el concert que plategen al Festival MusicVeu, interpretaran una selecció de les cançons que més han marcat al grup, algunes a cappella i altres acompanyades d’instruments en directe interpretades pels mateixos membres del grup.

 

FER UN COMENTARI