El grup de perfumeria Europer s’instal·larà a Avinyonet del Penedès en una nova nau que ja ha començat a construir en el mateix espai on hi havia l’antiga nau Ferfor. Les noves instal·lacions es preveu que entrin en funcionament a partir de l’estiu i es destinaran a manipulació d’envasos i lots de perfumeria, així com a magatzem logístic. L’empresa preveu donar feina a 50 persones.

Europer, que té seu a Gavà, està construint una nau de 10.000 m2 de superfície més 1.500 m2 d’altell a Avinyonet perquè busca expandir la seva activitat a Catalunya. Els contactes entre empresa i Ajuntament van començar al novembre i, segons el govern, des d’un bon principi hi va haver molt bona sintonia i les negociacions van avançar ràpidament.

Borsa de treball
Com a part de l’acord, l’Ajuntament s’ha compromès a recollir, dins la seva borsa de treball, els currículums de totes les persones interessades a optar a un lloc de feina, i lliurar-los als responsables d’Euoper per iniciar el procés de selecció.

Per l’alcalde d’Avinyonet, Oriol de la Cruz, l’arribada d’aquesta nova empresa al municipi és una molt bona notícia: “donem la benvinguda a una empresa internacional molt important i que generarà molts llocs de treball. Accions com aquesta, a més, serveixen per revaloritzar els nostres polígons industrials, que gaudeixen d’unes excel·lents infraestructures i àgils connexions viàries a ports, aeroport i comunicacions amb les principals vies del país”.

Entre les empreses que formen Europer hi ha Air-Val Internacional (una de les marques piones de l’estat en el sector de la perfumeria) i Tailored Perfumes.

FER UN COMENTARI