El Grup Ondunova, reconegut com a referent d’empresa sostenible

0
816
Jordi Carrió, gerent d'Ondunova // GRUP ONDUNOVA

L’empresa d’embalatges de cartró ondulat Ondunova, amb seu a Santa Margarida i els Monjos, ha estat una de les quatre escollides per participar a un dels vídeos de la campanya “Sostenibilitat i empresa: casos inspiradors” de l’entitat bancària BBVA.

La gravació pretén donar a conèixer quatre empreses referents en l’àmbit de la sostenibilitat i la cura del medi ambient per aportar propostes i exemples per a altres empreses.

El Grup Ondunova segueix una política sostenible, que s’ha intensificat durant els darrers mesos i mira de fer-se extensible a les seves quatre potes essencials: producció i producte, temes socials, aspectes mediambientals i l’àmbit econòmic. En l’àmbit de producte, Ondunova treballa amb una matèria prima 100% ecològica i biodegradable, el cartró; i en l’àmbit social l’empresa s’implica amb l’entorn fent campanyes de conscienciació a les escoles i a diverses institucions, a la vegada que implementa un pla d’acció empresarial saludable amb hàbits positius per a la seva plantilla de treballadors i pel medi.

Així, l’empresa ha destinat una partida econòmica per minimitzar els costos energètics i la petjada de carboni, i vetlla perquè els seus proveïdors també treballin amb normativa sostenible. Jordi Carrió, gerent d’Ondunova, assegura que és essencial destinar part dels beneficis dels negocis en l’eficiència de la pròpia empresa i en projectes sostenibles, mesura positiva per al medi ambient i “per retenir talent i gent jove i garantir que la gent hi vol treballar”.

FER UN COMENTARI