El grup penedesenc de protesta Bandau estrena el seu primer vídeoclip

0
605

Aquest divendres, coincidint amb la diada de Sant Jordi, Bandau publica el seu primer videoclip. Es tracta d’una versió atrevida del clàssic de Joan Manuel Serrat Paraules d’amor.

Bandau és el nou grup penedesenc de cançó de protesta integrat per sis joves de la comarca. La formació va néixer el febrer de 2020 per retre homenatge a la cançó de protesta i Els Setze Jutges, però la pandèmia va fer-los aturar els assajos. Malgrat les restriccions de mobilitat i de reunió, el grup ha pogut treballar en les seves primeres versions de cançons de Serrat, Maria del Mar Bonet o Lluís Llach.

Els Bandau es fan seu el lema de la Nova Cançó (Cremant les promeses de governs ingovernables) i volen fer-se un lloc en el panorama musical català amb versions modernes i atrevides de les cançons de protesta que han fet història. A més, els integrants del grup esperen poder començar a fer concerts dalt dels escenaris de forma segura tan aviat  com sigui possible.

El videoclip de la versió de Paraules d’amor es pot veure al canal de Youtube de Bandau i al seu perfil d’Instagram. El van gravar el mes de març passat al Casal de Vilafranca del Penedès i els membres del grup anuncien que ben aviat tenen previst publicar dos videoclips més.

Bandau el formen Marc Martí (cantant), Biel Esteve (bateria), Laura Parra (violinista), Fèlix Admetlla (guitarrista elèctric), Joan Moreno (guitarrista acústic) i Pau Cuscó (baix).

FER UN COMENTARI