El grup vilanoví ‘Pares’ estrena vídeoclip

0
120

Aquesta setmana el grup vilanoví ‘Pares’ ha presentat el vídeoclip de la cançó Ja no ho volem tot, el qual ha estat enregistrat íntegrament a Puigdàlber i té com a taló de fons el paisatge penedesenc.

El tema porta el mateix títol que el seu segon treball, presentat al mes d’octubre. El disc va ser gravat entre juliol i agost als estudis Sputnik Refordings del Vendrell, amb Pemi Rovirosa i Arturo Torres. La portada l’ha creat l’artista vilafranquina Mariona Ríos. Amb aquest segon treball, el grup fa un gir de guió respecte al que va ser el seu primer àlbum, virant cap al pop rock èpic, amb un precís treball en les veus que aconsegueix elevar el grup cap a noves cotes sonores.

Ja no ho volem tot convida a reflexionar sobre les contradiccions de la condició humana en la seva etapa de maduresa, ens emplaça a les lluites individuals i col·lectives, on per sobre de l´objectiu a assolir hem d´observar allò que un està disposat a perdre per aconseguir-ho.

‘Pares’ el formen David Espinola, veu principal i guitarra; Danny R. del Moral, baix elèctric i veu; Jordi Contreras, teclats i veu; Marc Grau Jr, guitarra i veu i Lluís Vidal, bateria. Es van donar a conèixer l’any 2015, quan van ser escollits grup revelació del concurs Sona 9. Un any després van publicar el seu primer treball ‘De sota els pins’.

La portada del disc l’ha creat Mariona Ríos.

 

FER UN COMENTARI