El jazz de Susana Sheiman estrenarà el Cava Centre de Sant Sadurní com a espai de concerts del MusicVeu

0
354

El dissabte 7 de maig el Cava Centre de Sant Sadurní acollirà el proper concert del festival MusicVeu, que organitza la Fundació Pinnae, amb Susana Sheiman & Quartet. Serà a les 8 del vespre i serà la primera vegada que la Fassina de Can Guineu acull un concert dins d’aquest festival solidari.

Susana Sheiman, una de les vocalistes més explosives i punyents del nostre país., hi presentarà el disc “La vie en confidence”, de Converses entre Billie Holliday i Edith Piaf. Després de la seva etapa com a cantant de la Barcelona Jazz Orquestra i del seu disc “Swing Appeal” amb el trio del pianista Ignasi Terraza i posterior “Open Gate”, es presenta liderant un quintet que posa la seva versatilitat al servei d’un repertori molt variat de jazz.

El concert té el seu component solidari i social ja que serà en el marc d’un festival a benefici de les associacions vilafranquines Tiám i Llambrusca, que treballen per oferir una millor qualitat de vida i suport a famílies dels afectats d’Alzheimer i altres malalties associades.

El concert s’acompanyarà del MusiciTast, un menú gastronòmic consistent en tres tiquets gastronòmics per escollir, un de postres i tres tiquets de begudes que es podran bescanviar una vegada acabada l’actuació. Val a dir que en aquesta ocasió, la visita al Cava Centre no es podrà realitzar el mateix dia del concert, però sí que es dona l’opció d’adquirir els tiquets de la visita en la mateixa plataforma de venda d’entrades. La visita es podrà dur a terme concertant dia i hora amb el Cava Centre en qualsevol altra data d’aquest 2022.

FER UN COMENTARI