El Juanita’s Festival s’avança i coincidirà amb l’inici de la temporada de platja

0
766

Del 30 de juny a l’1 de juliol, una setmana abans del que era habitual, tindrà lloc a la platja i el parc de Ribes Roges la sisena edició del Juanita’s Vilanova Sports Beach Festival, que vol ser un referent dels esports emergents a tot el país. “Volem fer valdre i donar a conèixer els esports de lliscament, i a més hem incorporat activitats adaptades, per a persones o col·lectius amb risc d’exclusió social”, explica la regidora d’Esports Blanca Albà.

El fet que s’avanci es deu a la voluntat que coincideixi amb l’inici de la temporada alta de platges. Entre les novetats d’enguany hi haurà un curs d’iniciació al submarinisme, un taller de swim run (cursa sense transicions terra i mar), una activitat inclusiva de Sup (paddle surf), sortides amb embarcacions de Picos, una sortida en caiac a nivell avançat i de rescat i la primera edició de la Travessada Nedant a la platja de Vilanova. En total hi haurà 28 propostes de lliscament programades, cinc més que l’any passat, que es faran a la platja i parc de Ribes Roges durant els dos dies. Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web www.juanitasvilanova.cat.

El cartell del Juanita’s és obra de la dissenyadora Meritxell Duran, que li ha donat un caire infantil, amb molta llum i color. També s’ha editat un vídeo promocional del festival, realitzat per Crispetes Pictures, que recull els millors moments de les cinc primeres edicions del Juanita’s.

FER UN COMENTARI