El martinenc Canano farà l’estampa de Sant Fèlix de 2020

0
1185
Joan Hurtado "Canano", al claustre de Sant Francesc.

El quintet administrador de la festa major de Vilafranca ha presentat aquesta tarda al claustre de Sant Francesc el qui serà l’estamper de Sant Fèlix d’aquest 2020. Ho és l’artista martinenc Joan Hurtado “Canano”, que des de fa algunes setmanes hi està treballant i que ja té les línies mestres de la seva obra. No n’ha desvelat detalls, però sí que ha donat algunes pistes: “vull fer una estampa per a creients com per no creients, amb el màxim respecte per Sant Fèlix i per la festa major”. S’hi està dedicant “amb cos i ànima” i la icona no portarà mascareta: “em nego a què reflecteixi res relacionat amb el que estem vivint”.

L’estil artístic de Canano barreja el treball del realisme amb l’abstracció i el surrealisme. “He fet algunes figures realistes dins un entorn abstracte”, ha dit. Per aquí podrien anar els trets de la imatge del patró de la vila de 2020.

Canano és veí de Sant Martí Sarroca, està casat amb una vilafranquina que anomena “VTV” (Vilafranquina de Tota la Vida) i afirma que ha viscut com a pròpia la festa major de Vilafranca des de sempre.

FER UN COMENTARI