El Mediterranean Guitar Festival programa 16 concerts d’estiu al Baix Penedès

0
165

Durant els mesos de juliol i agost tindrà lloc una nova edició del Mediterranean Guitar Festival, que aplega guitarristes internacionals i catalans, de reconeguda trajectòria, per oferir amb regularitat concerts de petit format dins esglésies de nou municipis del litoral català. Al Baix Penedès, se’n faran vuit a l’església de Sant Pere, de la Platja de Calafell, i vuit més a Coma-ruga a l’església de Sant Ramon Nonat. Dins la vegueria Penedès, també n’hi haurà 31 a l’ermita de Sant Sebastià, de Sitges, entre els quals destaca l’actuació de la guitarrista croata, Ana Vidovic, el 3 de juliol, excepcionalment al Casino Prado Suburense.

En total el festival consta de 130 concerts a càrrec de 45 formacions diferents. Hhi haurà estils diferents com la guitarra clàssica, el flamenc, la guitarra espanyola, guitarra romàntica, recital de violoncel basat en la figura de Bach, diversos quartets i també alguns concerts amb orquestres.

A Coma-ruga, els concerts seran tots els dimecres de juliol i agost (excepte el 31 d’agost), a les 9 del vespre: n’hi haurà tres de Marc Segura en homenatge a Paco de Lucía; i també n’hi haurà de Marta Casas, el Quartet Al-hamra, Sam Ballester, Emma Campàs i Ignasi Prunés. A Calafell seran tots els dijous dels dos mesos centrals de l’estiu, també a les 9 del vespre, amb el mateix repertori de guitarristes.

FER UN COMENTARI