El Microvi d’Avinyonet s’allargarà a quaranta dies

0
1146

La sisena edició del Microvi ja té dates. Serà del 22 d’abril al 31 de maig, és a dir, enguany s’allargarà a quaranta dies d’actes, repartits per tot el municipi d’Avinyonet del Penedès. L’obrirà un tast de vins naturals a càrrec del celler Mas Candí, a les Gunyoles. El segon acte serà el 25 d’abril, la mostra de petits cellers, a l’Arboçar, en què es podran tastar gairebé 200 vins. En aquest cas, a banda de poder-hi accedir amb una entrada que els permet tastar tots, per tal d’obrir la mostra a nous públics també s’introduirà una entrada més popular que contemplarà un tast de dos vins, al preu de 10 euros.

La resta d’actes seran ja al maig. Hi haurà una caminada en format d’orientació entre boscos i vinyes a la zona de Can Mitjans (2 de maig); es farà un maridatge de vins i caves d’Avinyonet a Avinyó Nou (9 de maig), acompanyat de música en directe; la Nit dels Sumolls al monestir de Sant Sebastià dels Gorgs (14 de maig); un tast de vins del Massís del Garraf, a Can Ràfols dels Caus (21 de maig); el jocs de vins amb un format nou, a Cantallops (23 de maig); diverses jornades de portes obertes al centre d’interpretació de l’ibèric de la Font de la Canya.

Finalment, la cloenda del Microvi es farà amb una festa final, la Winefest (30 de maig), amb format nocturn nou, amb la música del grup Tribut ABBA i vi dels cellers participants al Microvi. L’endemà es farà una paellada popular.

FER UN COMENTARI