El mosso i casteller acusat d’abús sexual a la Diada de Sant Fèlix és apartat de la Colla Vella

0
1704
La Colla Vella en plena actuació a la diada d'aquest 2019. // FOTO: MARIA ROSA FERRÉ

El casteller que va ser detingut el passat 30 d’agost durant la Diada de Sant Fèlix ha estat apartat de la seva colla, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, i no es descarta la seva expulsió un cop s’acabi tot el procés de denúncia i investigació. L’home, de 45 anys i veí de Llorenç del Penedès, havia agredit sexualment una periodista de Penedès Televisió mentre aquesta retransmetia la diada, segons el testimoni de la mateixa periodista.

El casteller hauria “grapejat el cul, mossegat i llepat l’orella esquerra” de la noia, que també va patir tocaments per part d’altres homes i va ser fotografiada sense el seu consentiment.

L’agressor és membre dels Mossos d’Esquadra i de moment se li ha imposat allunyament d’un mínim de 1.000 metres de la víctima i incomunicació amb aquesta per totes les vies. La investigació continua a l’espera de saber si hi ha més homes implicats, i mentrestant els Mossos han obert un procés intern per decidir el futur de l’agressor dins el cos policial.

Aquesta tarda la periodista ha participat al programa “Tot es mou” de TV3, on ha explicat el seu cas i ha volgut criticar que s’hagués trigat unes 16 hores en formalitzar la denúncia i que els mitjans de comunicació “hagin publicat la meva fotografia i el meu nom i cognoms però cap hagi ensenyat la cara ni identitat de l’agressor”. La periodista també ha volgut agrair totes les mostres de suport “d’amistats, de la Xarxa de Televisions Locals, de la Colla Vella i el tracte rebut a la comissaria”.

 

FER UN COMENTARI