El músic vilafranquí Roger Subirana estrena diumenge “Red Dragon”

0
304

El músic vilafranquí Roger Subirana estrenarà diumenge a les 6 de la tarda pel seu canal oficial de youtube “Red Dragon”. La composició ha estat produïda al llarg quatre mesos i presenta una banda sonora híbrida que fa de pont entre els estils musicals occidental i oriental, barrejant diferents instruments tradicionals xinesos com l’erhu, el guzheng o el morin khuur. La composició presenta una orquestració molt elaborada que arriba a acumular més d’un centenar de pistes d’instruments. La presentació de l’estrena anirà a càrrec de la productora de documentals, presentadora i best-seller Tingting Yu.

“Between Worlds”, tema pertanyent al disc “XII (2013)” de Roger Subirana, va aparèixer a la pel·lícula “Forever Young” (2018) dirigida per Li Fangfang. Va ser una dels films més taquillers d’aquell any a la Xina i la cançó va ser una de les més escoltades a NetEase Music Cloud (l’equivalent a Spotify, però exclusiu de la Xina) acumulant més de dotze milions d’escoltes entre el març de 2019 i l’abril de 2020.

“Between Worlds” va estar nominada als Hollywood Music in Media Awards de 2015 en la categoria de Contemporary Classical / Instrumental.

FER UN COMENTARI