El MusicVeu ofereix divendres la segona xerrada del cicle sobre Alzheimer a Vilafranca

0
201

Aquest divendres, 10 de juny, a les 7 de la tarda, tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae la segona de les xerrades del cicle MusicVeu, que versarà sobre benestar emocional, i que anirà a càrrec de les professionals del CAP Vilafranca Nord Sílvia San Juan i Mònica Cervera. L’accés és gratuït i no cal reserva prèvia

El Festival solidari MusicVeu ha programat tres conferències sobre l’Alzheimer i altres malalties relacionades amb la salut mental, amb la col·laboració de les entitats Llambrusca i TIÁM, beneficiàries del 8è Festival Musicveu.

La millor manera d’acompanyar a les persones que pateixen Alzheimer i altres demències, i als seus familiars, és posant al seu abast els recursos disponibles que els poden ajudar a fer front a la malaltia. La informació, l’assessorament i l’orientatació professional ajudarà les famílies a anticipar-se al que vindrà, a estar preparades i a disminuir el nivell d’angoixa que aquestes situacions poden provocar. En definitiva, els millorarà la qualitat de vida.

 

FER UN COMENTARI