El MusicVeu programa onze concerts en nou emplaçaments diferents

0
82

El 19 de desembre es dona el tret de sortida a la vuitena edició del festival Musicveu, que organitza la Fundació Pinnae. Després d’una setena edició atípica i marcada per la pandèmia, enguany el festival torna per consolidar un nou format  i esdevenint una proposta cultural, solidària i també enoturística. I és que el Musicveu deixa de tenir l’Auditori del Fòrum Berger i Balaguer com a únic escenari i aposta per programar en diferents emplaçaments de la comarca.

El que no canvia és el vessant solidari de la iniciativa, ja que una part de la recaptació de tots els concerts es destina a una acció social del territori. En aquesta edició, la iniciativa beneficiària serà el  Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per oferir una millor qualitat de vida i suport a les famílies dels afectats d’Alzheimer i altres malalties associades.

Sant Sadurní,
nou escenari

Entre el 19 de desembre i el  20 d’agost la Fundació Pinnae ha programat onze concerts de primer nivell i adreçats a un públic molt divers. Tots ells en emplaçaments diferents, entre els quals, per primera vegada, es troba Sant Sadurní d’Anoia.

Així, el 19 de desembre encetarà el Musicveu el duet Ginestà, que actuarà a Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca. El 9 de gener el festival es trasllada a la basílica de Santa Maria, també de Vilafranca, per acollir la Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà. El 13 de febrer serà el conjunt Ol’green el que actuarà al Fòrum Berger Balaguer, seu de la Fundació Pinnae, mentre que el 5 de març The London Comunity Gospel Choir oferirà un concert a la Societat La Principal El Casal. El 27 de març el Musicveu es traslladarà fins als Jardins del Centre de Dia Jaume Nicolàs, també a Vilafranca, mentre que el 10 d’abril les cantants Elena Gadel i Marta Robles actuaran al Fòrum Berger Balaguer. El 7 de maig la Fassina de Sant Sadurní d’Anoia acollirà el concert de Susana Sheiman i el 28 de maig serà la Masia Torreblanca d’Olèrdola la que veurà actuar el conjunt Las Migas. Els tres darrers concerts del vuitè festival Musicveu seran el del conjunt Abba The New Experience, que tindrà lloc el 19 de juny en un emplaçament sorpresa i que es donarà a conèixer els dies previs al concert; la Fredi’s Jazz Band actuarà el 17 de juliol a les caves Joan Sardà de Castellví de la Marca i, finalment, el 20 d’agost la Northen Cellos sonarà en format electrònic a les caves Rovellats.

Des de la Fundació Pinnae, el seu  director tècnic, Antoni Gistau, va subratllar que el festival Musicveu és una “iniciativa única a la vegueria amb uns valors intangibles i extraordinaris com són el compromís i suport a la cultura, la visibilitat del territori i la solidaritat”.

Les entrades es poden adquirir al web  www.topticket.cat  i  també  a  la  taquilla de l’espai cultural Fòrum Berger Balaguer.

FER UN COMENTARI