El Musicveu torna aquest febrer amb la música clàssica d’Orthemis i concert vocal d’Ol’Green

0
201
Orthemis actuarà diumenge a Vilafranca.

El Festival de MusicVeu torna aquest febrer amb dues propostes musicals: la música clàssica d’Orthemis i el concert d’Ol’Green. Orthemis Orquestra actuarà aquest diumenge a les 7 de la tarda a la basílica de Santa Maria de Vilafranca, en el concert d’Any Nou que es va haver d’ajornar per la pandèmia. Serà un concert de valsos i polques d’Strauss i l’actuació es projectarà en una pantalla interior de gran format.

La segona cita del Festival Musicveu d’aquest mes de febrer serà el diumenge 13 a les 7 de la tarda al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, amb el concert del grup vocal Ol’green, format per vuit persones. El 2013 el grup va ser finalista del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day!”.

El MusicVeu és el festival solidari del Penedès, organitzat per la Fundació Pinnae, que enguany consta d’onze concerts a deu espais diferents amb grups, fins el 20 d’agost. A banda de la música, el festival complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay. Part de la recaptació del MusicVeu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

FER UN COMENTARI