El nedador vilafranquí Toni Ponce estableix dos nous rècords mundials en poc més d’una setmana

0
1370
Toni Ponce, a l'Open Internacional de Berlín.

El nedador vilafranquí Toni Ponce (CN Sitges) continua imparable. En poc més d’una setmana de diferència ha establert dos nous rècords mundials de natació adaptada. El primer el va aconseguir a l’Open Internacional de Berlín, que es va celebrar entre el 7 i 10 de juny amb la participació dels millors nedadors paralímpics del moment. Ponce va fixar un nou sostre mundial en els 100 m braça, amb un temps d’1:28:18, millorant en 39 centèsimes l’anterior millor registre, que havia assolit ell mateix en els Mundials de Mèxic de l’any passat.

El segon va arribar aquest passat cap de setmana en el Campionat d’Espanya celebrat a les instal·lacions “La Piscina” de Lloret de Mar, on va batre un nou rècord mundial en els 200 m braça amb una marca de 3:11:40.

El nedador ha aconseguit uns resultats brillants en ambdues competicions. A Berlín, es va penjar l’or en els 100 m braça, els 400 m lliures i els 100 m esquena i el bronze en els 800 m lliures i en els 200 estils. Resultats que el van situar com el segon millor nedador per punts de la classificació general. A més va assolir dos nous rècords d’Espanya en els 200 m estils i els 400 m lliures. Rècords que va ampliar a Lloret, on va sumar tres noves marques estatals en els 50 i 200 m esquena i en els 200 m lliures.

Aquests resultats, ha destacat Ponce, “em donen molta confiança de cara a l’Europeu”. Aquest se celebrarà la segona quinzena d’agost a Dublín i tot fa pensar que el nedador vilafranquí en serà un dels grans protagonistes.

FER UN COMENTARI