El Noia goleja el Calafell i ja té un peu i mig a la Copa

0
531
Els jugadors del Noia s'abracen després de fer un gol (foto: CE Noia).

El CE Noia Freixenet es va imposar dissabte per 1 a 5 a la pista del CP Calafell Tot l’Any i, amb aquest resultat ja gairebé té assegurada la seva classificació per jugar la Copa del Rei d’hoquei patins 2021, que jugaran els vuit primers classificats a l’equador de la lliga. Els de Sant Sadurní són vuitens amb vint punts i un gol avarage favorable de nou gols, mentre que el Palafrugell, a qui li resta un partit per jugar, té disset punts i un gol avarage negatiu de deu gols. Per tant, només una golejada d’escàndol, per onze gols o més de diferència, del Palafrugell davant del Calafell, deixaria el Noia sense jugar la Copa.

El derbi penedesenc va ser el partit dels retrobaments, amb una primera part dominada pel Noia, però que només podia fer un gol. Al segon temps els homes de Pere Varias van fer un pas endavant i van empatar mitjançant l’ex del Noia Eloi Mitjans, de penal, però Xavi Costa va signar aviat els segon i tercer gols particulars i va fer inútil l’intent de reacció dels calafellencs, que no van poder aprofitar 4 minuts de superioritat numèrica per escurçar distàncies. A les acaballes, Pol Manrubia i Aleix Esteller completaven la golejada.

El CE Vendrell va agafar una mica d’aire en imposar-se per 2 a 4 a la pista de l’Igualada, que també lluita per sortir de la zona perillosa de la classificació de l’OK Lliga. El debutant Pablo del Rio ha estat un dels herois vendrellencs amb dos gols, un d’ells obrint el marcador al minut 7, i l’altre ha estat el porter Álvaro Shehda, que ha aturat tres penals. Al descans els baixpenedesencs dominaven per 0 a 3, però al segon temps els de l’Anoia s’han situat 2 a 3; la tranquil·litat ha arribat a minut 39 amb el 2 a 4 definitiu, obra de Roc Llisa; l’altre gol vendrellenc l’ha marcat Jan Escala de penal.