El Noia guanya al Calafell i s’acosta a semifinals de l’OK Lliga

0
418
Els jugadors Noia celebren un dels gols (foto: Eva Pedrola - CE Noia)

El CE Noia Freixenet colpeja primer. En el primer partit de quarts de final que dissabte enfrontava l’equip de Sant Sadurní i el Parlem CP Calafell, els de la capital del cava van guanyar per un ajustat 4 a 3 i, per tant, estan a una victòria de classificar-se per a semifinals dels play off de l’OK Lliga d’hoquei patins. Però els calafellencs estan disposats a vendre cara la seva pell. El primer partit va ser molt igualat i res fa pensar que el segon serà diferent. Serà dissabte a 2/4 de 8 del vespre al pavelló Joan Ortoll. Si guanyen els calafellencs, el partit de desempat serà el dimarts 24 de maig a l’Ateneu de Sant Sadurní. El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà en semifinals al vencedor del Liceo-Alcoi.

El partit entre Noia i Calafell va ser el més igualat de quarts de final. Va començar marcant  l’ex negre-i-vermell Jordi Ferrer pel Calafell, i va igualar just abans del descans Xavi Costa de penal. El segon temps va ser també molt igualat. Toni Salvadó va capgirar l’electrònic de bon principi i, tan sols set segons després, Sergi Miras tornava a posar les taules al marcador en jugada individual. Al cap de poc, en un partit trepidant, Aleix Esteller va tornar a avançar el Noia amb un gol de murri, passant per darrere la porteria i fent rebotar la bola en el cos del porter. Roc Pujadas va signar el quart a 5’ pel final. En els últims dos minuts, Blai Roca va aturar per partida doble una falta directa picada per Martí Casas i un penal llançat Jan Escala. El mateix escala va fer el tercer a 1’ 41’’ pel final, i ja no hi va haver cap més gol.

A un partit de tornar a l’OK Lliga, sis anys després

Per la seva banda, el Digittecnic CP Vilafranca Capital del Vi es va imposar per 0 a 2 a la pista del CH Mataró en el primer partit del play off per pujar a l’OK Lliga, que enfrontava els dos segons de grup. Arnau Ribas i Xavier Aragonès van ser els golejadors (a la primera part) d’un Patí Vilafranca que agafa avantatge i que podrà sentenciar en el partit de tornada al Poliesportiu local, el dissabte 28 de maig.