El Noia guanya el Porto i és líder Grup B de la Lliga Europea d’hoquei

0
820
Celebració d'un dels gols amb l'afecció (foto: CE Noia)
Pere Varias i Guillem Cabestany, dos homes de la casa, que es coneixen bé, que van compartir vestidor durant molts anys a les files del Noia, es van retrobar dissabte al pavelló de l’Ateneu per dirigir des de la banqueta un bonic partit d’hoquei entre el Noia i el Porto que feliçment es va decantar a favor de l’equip sadurninenc. El CE Noia Freixenet d’aquesta temporada és un equip solvent que vol deixar petjada a la lliga i també a Europa. A l’OK Lliga és cinquè i té a tret ser cap de llista a la propera edició de la Copa del Rei, i després de vèncer el campió portuguès 6-4, lidera el grup B de la Lliga Europea i té ben encarrilat l’accés a quarts de final de la màxima competició continental.
Davant del Porto va fer una exhibició, tot i començar perdent, però les bones aturades de Xus Fernàndez al llarg de tot el partit,  una falta directa marcada per Sergi Aragonès, un contraatac culminat per Pol Manrubia poc després i una nova falta directa, en aquest cas transformada per Jordi Ferrer situava al minut 16′ el marcador en 3-1, i ja fins al final anirien per davant en el marcador, malgrat que els lusitans sempre van creure en la remuntada. El 3-2 amb què acabaria la primera part es veuria eixamplat en el marcador fins al 5-2 a la represa, gràcies a un gol de contraatac d’Aragonès i un altre de Xavi Costa en aprofitar el refús d’un pena executat per ell mateix. Però de falta directa primer i de penal després, els visitants se situaven a un sol gol del Noia i amb nou minuts per davant. Amb tot, seria Jordi Ferrer qui d’una canonada des de fora l’àrea sentenciaria el partit pels de la capital del cava.