El Noia jugarà divendres el primer partit de semifinals de l’OK Lliga

0
322
Els jugadors celebrant la victòria davant del Calafell (foto: Eva Pedrola - CE Noia).

El CE Noia Freixenet s’ha classificat per a les semifinals de l’OK Lliga d’hoquei patins, i se les haurà amb el Liceo de la Corunya per fer-se amb una plaça per a la final. Els sadurninencs es van desfer del Parlem CP Calafell després d’un play off hiperigualat que no es va resoldre fins a la tanda de penals del tercer partit.

Si al primer partit els de la capital del cava s’havien avançat en l’eliminatòria en guanyar per 4 a 3, dissabte passat els calafellencs van fer les paus al pavelló Joan Ortoll en imposar-se per 5 a 4. Els del Baix Penedès van anar per davant en el marcador en tot moment (fins a situar-se 5 a 1 a mitja segona part), i no va ser fins a 13 minuts pel final que el Noia va ajustar el marcador. La igualtat va tornar a ser dominant al tercer i definitiu partit, en dos equips que es coneixen bé i que han demostrat tenir un nivell similar. El partit de desempat va ser dimarts a l’Ateneu, ja que els sadurninencs havien quedat per davant a la lliga regular (tercer el Noia, sisè el Calafell). I aquest partit va acabar amb empat a tres, amb alternatives en el marcador i després d’una pròrroga en què va caure un gol per banda. A la tanda de penals, els sadurninencs van estar més encertats: en van marcar dos (Jordi Bargalló i Xavi Costa) per un dels calafellencs (Jan Escala).

Els dos primers partits de semifinals es jugaran a la Corunya, aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre i diumenge a les 12 del migdia. El tercer serà Sant Sadurní el divendres 3 de juny; si hi ha quart, serà el 5 de juny a Sant Sadurní, i l’hipotètic cinquè serà a Galícia el dia 7.

El Vilafranca, partit decisiu per l’ascens

D’altra banda, el CP Vilafranca jugarà dissabte a 2/4 de 8 del vespre a casa contra el CH Mataró el segon partit de l’eliminatòria per pujar a l’OK Lliga. A l’anada va guanyar 0-2. Té, doncs, dos gols de marge en el segon i definitiu partit. Si perdés per dos, hi hauria pròrroga i penals. L’equip confia a no arribar-hi.