El Noia no pot culminar la gesta d’arribar a la final de l’OK Lliga

0
141
Els jugadors del Noia fan pinya al mig del parquet (foto: Eva Pedrola).

No ha pogut ser. El CE Noia Freixenet va caure per 4 a 2 en el cinquè i definitiu partit de les semifinals de l’OK Lliga d’hoquei patins i no podrà ser a la final, que disputaran el Liceo i el Reus. El factor pista ha estat decisiu en l’eliminatòria ja que els gallecs han guanyat els seus tres partits en pista pròpia (els sadurninencs han fet el mateix, però només tenien dos partis a l’Ateneu). Com que el Liceo havia quedat segon a la lliga regular i el Noia quart, els gallecs tenien major nombre de partits a casa.

Els negre-i-vermells van anar en el partit dimarts sempre per darrere en el marcador. Van lluitar, però el Liceo es va arribar a situar 4 a 0 en el marcador. En el darrer tram del segon temps el Noia va escurçar distàncies amb dos gols, s’hi va jugar tot per forçar l’empat, fins i tot amb quatre jugadors de camp i sense porter, va tenir una falta directa a les acaballes per posar la por al cos al rival, però no ho va aconseguir.

Recordem que el Liceo havia guanyat els dos primers partits a casa i es va situar 2 a 0. Divendres i diumenge passat el Noia va igualar l’eliminatòria, primer amb un clar 6 a 0 i després remuntant un partit que tenia perdut (2 a 4) i acabant 5 a 4. Una gesta que ahir dimarts no va tenir continuïtat. El Noia ha acabat, de totes maneres, una molt bona temporada.

FER UN COMENTARI