El Noia se les heurà amb el Barcelos i el Porto a la Lliga Europea d’hoquei patins

0
606

En el sorteig de la Lliga Europea d’hoquei patins, el CE Noia Freixenet ha quedat enquadrat al grup A, on també hi ha el Barcelos i el Porto portuguesos. Els partits es jugaran entre el 9 i l’11 d’abril en pista neutral, i es classificarà per a la final four els primers de cadascun dels tres grups i el millor segon. Només disputen la competició equips de l’OK Lliga i de Portugal, per renúncia de la resta de federacions.

D’altra banda, després de la sacsejada que va suposar l’anunci que la directiva del Noia no compta Ferran López per seguir entrenant el primer equip una segona temporada, els de Sant Sadurní no es van descentrar i dissabte a la tarda s’imposaven a la pista del cuer, CH Mataró, per 3 a 5. Després de tres partits seguits sense guanyar, calia sumar els tres punts i els de la capital del cava no van fallar. Va ser una victòria molt treballada, en què els maresmencs es van posar per davant dues vegades al primer temps, i que a la segona part el Noia va remuntar i encara podria haver ampliat el marcador. Els gols va ser obra de Xavi Costa (2), Roc Pujadas, Aleix Esteller i Pol Manrubia.

Tornant a l’OK Lliga, el CP Calafell Tot l’Any va treure un valuós punt a la pista del Taradell (rival directe per evitar el descens) en empatar-hi a dos. Els dos gols d’Eloi Mitjans van ser contrarrestats abans d’arribar al descans, i al segon temps no hi va haver gols.

I el CE Vendrell va caure per 6 a 1 a la pista del Voltregà.

A l’OK Lliga femenina el CP Vilanova va caure 4 a 3 amb l’Alcorcon i se situa cinquena per la cua, en posició de descens. Les vilanovines guanyaven per 2 a 3 a pocs minuts pel final, amb gols de Blanca Angrill, Marina Asensi i Paola Pascual, però va acabar cedint tres punts molt valuosos. Dissabte, davant del Borbolla, tindrà opcions de recuperar la tercera plaça.