El Noia s’endú el derbi amb el Calafell i ja té la Copa a tocar

0
1015
El Noia ho té tot de cara per jugar la Copa (foto: Èdgar Mata).

Quan només falten tres partits per decidir-se els equips que jugaran la Copa del Rei d’aquest 2018/19, al CE Noia Freixenet el camí que li queda per arribar-hi fa baixada. Diumenge s’enduia amb claredat el derbi penedesenc de l’OK Lliga d’hoquei patins davant del CP Calafell Tot l’Any per 6-2, en el darrer partit de lliga de l’any al pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní, i se situava sisè amb 21 punts, i set del novè, l’Alcobendas, que seria el primer que es queda fora. Entre els tres partits que resten per a l’equador de la lliga hi ha sengles visites a Vic i Girona, dos dels equips que lluiten per sortir de la part baixa de la classificació.

Davant del Calafell, amb menys de 3 minuts ja s’havia avançat el Noia amb gol d’Edu Fernández. Els altres els farien Aleix Esteller, Humberto Mendes i Sergi Llorca (3). A la mitja part ja anaven 4-1. Daniel Ferrer i Gerard Pujol marcarien pels del Baix Penedès, que amb 11 punts i un calendari “assequible” (Gironda i Igualada a casa, i Alcoy a domicili) encara tenen opcions a disputar la Copa.

El CE Vendrell va caure 3-2 a la pista de l’Alcoy, rival directe a la zona baixa, i ara hi ha un triple empat a la cua de la classificació, amb Vendrell, Vic i Alcoy. Del desconcert inicial (2-0 als primers minuts) es va passar a l’empat abans de la mitja part, amb gols de Guido Pellizzari i Gerard Miquel, però a manca de dos minuts pel final del partit, els valencians van anotar el tercer de falta directa. De res va servir treure el porter i posar un cinquè jugador de pista, a la desesperada, en els instants finals.

A l’OK Lliga Plata, doble decepció penedesenca. El Cafès Novell CP Vilafranca no va poder a casa amb l’Arenys de Munt (1-2) i segueix mostrant-se irregular; tot i així és cinquè, en un quàdruple empat. I el CP Vilanova no va tenir cap opció davant del Palafrugell (2-8), que és segon a la lliga. Els del Garraf són vuitens, empatats a punts amb el Vilafranca.