Hivern és sinònim de cítrics: mandarines i taronges són les fruites per excel·lència i les reines de les nostres taules durant aquesta època de l’any. A Ametller Origen comptem amb més de 1.600 hectàrees de camps de cultiu i arbres fruiters al llarg de l’Eix del Mediterrani des del Penedès, Terres de l’Ebre, Baix Llobregat, Maresme, Vallès, fins a Múrcia, i Sòria. Actualment, tenim camps de cítrics a les Terres de l’Ebre i treballem amb famílies pageses associades que tenen el mateix amor per la terra que nosaltres i que també cultiven mandarines i taronges.
El nostre orgull és el sabor dels nostres cítrics, i és que cultivem les taronges i les mandarines seguint unes tècniques concretes per garantir-ne la qualitat i el sabor:
– Màxima llum: tots els nostres camps estan al sol, en orientació nord-sud perquè ens permet que totes les cares de l’arbre tinguin les mateixes hores de llum i, així, cap fruita tingui una penalització en termes de llum.
– Poda, rec i adobat corresponent.
– El punt òptim de maduració: fem un seguiment de la fruita, així com de l’evolució del nivell de sucre amb l’equilibri de l’acidesa que té. Així aconseguim unes mandarines i taronges amb “xispa”: dolces amb el seu punt just d’acidesa.
– Del camp a la botiga en menys de 24 h: Collim avui, perquè puguis gaudir-ho demà.
Una de les nostres prioritats és oferir-te un producte de màxima qualitat i frescor, així com de sabor òptim. És per aquest motiu que treballem amb un circuit de comercialització curt, garantint que tan bon punt el pagès ha collit els cítrics, aquests arriben a les nostres botigues en menys de 24 h.
Producció sostenible de baix impacte
A més, cuidem la terra i ho fem des del respecte pel medi ambient a través de tècniques i procediments amb un mínim impacte mediambiental i que ens garanteixen una producció i un desenvolupament sostenibles. Així doncs, treballem d’acord els principis de l’agricultura sostenible reduint la petjada de CO2, la petjada hídrica i de consum energètic i maximitzant l’absorció de carboni.