El nou accés a l’Escola Sant Julià i la millora del Parc de Santa Llúcia, propostes guanyadores del pressupostos participatius de l’Arboç

0
378
Parc de Santa Llúcia de l'Arboç.

La instal·lació d’una nova porta d’accés a l’Escola Sant Julià i un seguit de millores al Parc de Santa Llúcia han estat les dues propostes guanyadores dels pressupostos participatius de l’Arboç per a l’any 2021. En total han estat gairebé 300 veïns els que han donat suport a aquestes iniciatives.

A l’Arboç es van diferenciar les propostes per al conjunt del municipi i per al nucli antic. Pel que fa a tot el municipi, la proposta que ha obtingut més suport, amb 79 vots, ha estat la instal·lació d’una nova porta d’accés a l’Escola Sant Julià ubicada a l’extrem del pati tocant al pàrquing. Com que aquesta actuació no arriba al total de la partida pressupostada que són 30.000 €, també es faran les altres propostes més votades que sobrepassen el total del pressupost. Entre aquestes propostes hi ha l’acabament del passatge que hi ha entre els números 98 i 100 de l’Avinguda Tarragona, la instal·lació d’una tanca a la Plaça Catalunya a la zona del CAP per evitar la sortida d’infants al carrer amb vehicles i la instal·lació de fanals al pipican del Parc de Santa Llúcia. Referent al nucli antic la proposta que ha vençut, amb 111 vots, ha estat la de les millores de flora i il·luminació al Parc de Santa Llúcia.

La votació dels pressupostos participatius estava oberta a tots els arbocencs majors de 16 anys i es va realitzar del 12 al 26 de juliol.

FER UN COMENTARI