Aquest divendres començarà a funcionar el nou consultori local de Moja. La nova instal·lació, situada a pocs metres de l’antic consultori, compta amb una zona d’atenció a la ciutadania, una sala d’espera i tres consultes, una per infermeria, l’altra per medicina i una tercera polivalent, que s’utilitzarà tant per atendre les urgències, com per a realitzar determinades tècniques d’infermeria, infiltracions o altres procediments.

La construcció del consultori i el seu equipament han estat a càrrec del Servei Català de la Salut i han suposat una inversió total de prop de 600.000€.

Amb motiu de l’obertura, el divendres 10 de desembre de 17 a 19 hores, es realitzarà una jornada de portes obertes, en la què els ciutadans d’Olèrdola podran visitar les instal·lacions del nou consultori.

El consultori de Moja està gestionat per l’Institut Català de la Salut i mantindrà el mateix equip de professionals que hi treballen actualment. El seu horari d’atenció també serà el mateix que l’actual, de 8 a 15 h els dilluns, dimarts, dimecres i divendres. Fora d’aquesta franja, les urgències es continuaran atenent, com fins ara, al CAP de Santa Margarida i els Monjos, que funciona de 8h a 20h.

FER UN COMENTARI