El nou complex esportiu de l’Arboç obre avui

0
841
Totes les obres han estat realitzades per l'empresa concessionària de les instal.lacions esportives Inacua - l’Arboç.

Avui dilluns obre les portes el complex esportiu municipal de l’Arboç, que s’ha estat remodelant durant l’aturada d’activitat derivada de la crisi de la COVID-19. Les obres han millorat les instal·lacions i també s’han dut a terme neteges i desinfeccions.

Així, s’ha canviat el terra de la sala de musculació per un d’especial i s’han restaurat les màquines forrant-les novament. A la zona dels vestuaris s’han fet obres de millora a les dutxes de diferents vestuaris per millorar el desguàs de l’aigua. També s’han pintat i desinfectat. També s’han pintat els sostres i parets afectades de la Sala de Fisio i els vestidors 1, 2, 3 ,4 i 5 per l’ampliació de la sala Fitness. A més, s’han canviat les bombes de recirculació d’escalfament de l’aigua i de recirculació del sistema solar.

A nivell de seguretat s’han canviat les canonades del sistema contra incendis per unes de noves d’acer inoxidable a la zona de piscines i la col·locació d’una taula espinal de salvament a la zona dels socorristes. També s’està finalitzant l’ampliació del gimnàs.

 

FER UN COMENTARI