Durant el primer semestre de l’any que ve s’enllestiran les obres de construcció del nou pavelló annex al de La gamba. “Les obres avancen a bon ritme i segons el calendari previst”, anunciava Francisco Romero, tinent d’alcalde, el qual destacava que es tracta d’una obra important a cavall de l’anterior legislatura i l’actual. El pressupost d’aquest nou pavelló, amb una superfície construïda de més de 2.99 m2, és de 3 milions d’euros.

Al nou equipament queda just darrera del pavelló de La Gamba i s’hi accedirà pel mateix vestíbul. Estarà equipat amb una grada per a 300 persones i vestuaris i la pista central podrà acollir fins a tres partits a la vegada. “Els esportistes podran anar d’un pavelló a l’altre a través dels vestuaris, mentre que el públic ho farà per la grada”, explicava la regidora d’Esports, Anna Doblas.

Per la seva banda l’alcalde, Pere Regull, insistia en què l’ampliació respon a la demanda de la ciutadania: “no és un caprici del govern, sinó una necessitat de la ciutadania. Amb aquest annex podrem més que duplicar els 2.000 usos setmanals que té l’actual pavelló i de passada alliberarem altres equipaments com el pavelló firal”.

FER UN COMENTARI