El Nowa Reggae 2021 es farà els dies 16 i 17 de juliol

0
421
L'artista Jah9 a l'edició del 2019. Foto: Nowa Reggae

L’organització del festival vilanoví de reggae per excel·lència, el Nowa Reggae, va decidir fa unes setmanes anul·lar la celebració del festival d’enguany a causa de les mesures de seguretat i restriccions derivades de la crisi de la covid-19.

Aquesta setmana han donat a conèixer les noves dates, que traslladen el festival al cap de setmana del 16 i 17 de juliol del 2021. El Festival, que se celebra al parc de Ribes Roges, ha aconseguit mantenir tots els grups i artistes que ja havien confirmat assistència a l’edició d’aquest 2020, i les entrades i abonaments que ja havien estat comprades per aquest any es podran utilitzar pel vinent.

Alguns dels grups que participaran a la quinzena edició del Nowa són JazzWoman, Senyor Oca, Women Soldier o Heartical, entre altres. A més, el mateix festival impulsa el Nowa Showcase, una proposta artística que oferirà les actuacions del cantant londinenc d’ascendència jamaicana Alpheus, el cantant i productor càntabre Roberto Sánchez i dos dels artistes locals més actius, Puppa Congo i Paula Bu, acompanyats per la banda de Barcelona The Same Song Band.

Encara que les entrades i abonaments que s’havien adquirit per aquest 2020 siguin vàlides pel 2021, qui vulgui el retorn de l’import de les entrades ho podrà reclamar fins al 31 d’agost a través de la pàgina web del festival, nowareggae.com.

FER UN COMENTARI