El Nowa Reggae de Vilanova reivindica la seva trajectòria en el seu 15è aniversari

0
611

Els dies 17 i 18 de juliol tindrà lloc al parc de Ribes Roges la quinzena edició del Nowa Reggae, el festival que s’ha convertit de fa anys referent de la música jamaicana a l’Estat. I ho farà reivindicant la seva trajectòria i el sentit que té l’organització d’un certamen pel qual han passat ja 39.000 persones de públic i 168 artistes, amb més de 217 hores de música.

Per commemorar el quinzè aniversari, durant els mesos previs al festival s’organitzaran a Vilanova diverses iniciatives, accions i activitats, i es donaran detalls de l’organització per tal de fer-lo més proper al públic: com neix, com s’organitza, quines són les seves motivacions, l’equip humà que el fa possible o també l’origen del pressupost. El Nowa Reggae va néixer des del voluntariat, amb una filosofia assembleària i horitzontal que encara manté i sense que cap membre de l’organització percebi una remuneració per la feina que desenvolupen, que dura tot l’any. Durant el muntatge, la realització i el desmuntatge de l’esdeveniment, el festival compta amb l’ajuda d’un important nombre de col·laboradors desinteressats, i també s’ha teixit una important xarxa de patrocinadors i col·laboradors locals.

Entre els noms més rellevants que han desfilat pel festival fet al barri de Mar de Vilanova hi ha Ky-Mani Marley, Alpha Blondy, Lee “Scratch” Perry, Alborosie, Ken Boothe, The Skatalites o The Melodians, entre altres, com ara el duet navarrès Iseo & Dodosound, Sr. Wilson o Adala.

FER UN COMENTARI