El parc de Llevant de La Ràpita es convertirà en un espai destinat a l’activitat física

0
332
dav

Aquesta setmana està previst que comenci la remodelació del parc de Llevant del nucli de La Ràpita, a Santa Margarida i els Monjos. Es tracta d’una zona verda de gairebé 13.000 metres quadrats que ara es convertirà en un espai destinat a l’activitat física.

Els treballs consistiran en el manteniment dels arbres i arbustos existents i la instal·lació d’elements per incentivar l’activitat física i de lleure. A més, es crearà un camí ondulant de passeig amb bancs, pensats com a espais de repòs, i amb aparells d’activitat bio saludable, destinats a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure per a totes les edats. El nou parc també disposarà d’un recorregut de cros de 500 metres de distància, que passa per un petit corriol entre arbres i d’un espai per a gossos.

Les obres tenen un cost de 125.000 euros i estaran acabades en cinc mesos. Mentre s’estiguin executant, el tram final del passeig Joan Vidal i Miró, per on ja no circulaven vehicles, es destinarà a zona de provisió de materials d’obra. L’accés al parc quedarà tancat totalment i el camí que hi ha entre el parc i la via del tren pot tenir restriccions puntuals de circulació.

FER UN COMENTARI