El Patí Vilafranca guanya la Copa Princesa

0
584

El Digittecnic CP Vilafranca Capital del Vi va guanyar diumenge a la tarda la Copa Princesa d’hoquei patins. És el primer títol que aconsegueix el club en els seus 52 anys d’història, i el va aconseguir a la Poliesportiva vilafranquina, davant la seva afecció, amb un pavelló ple que ho va celebrar d’allò més.

El trofeu el va aconseguir gràcies a la seva victòria a la final davant l’Alpicat (4-3), i després d’imposar-se dissabte a la semifinal al Mataró per 5-4. Dos marcadors ajustats, en una competició que disputen els quatre millors equips de l’OK Plata a l’equador de la lliga.

La final va tenir un final molt emocionant. Al primer temps, els vilafranquins ja s’imposaven clarament per 0-3 i el partit estava més que encarrilat. Al segon temps hi va haver moltes ocasions per als dos equips, possiblement les més clares per als penedesencs, però no hi havia gols. A manca de dos minuts per acabar, però, els lleidatans en va fer dos en menys de mig minut i van posar la por al cos als vilafranquins. Tornava l’emoció, la Copa s’encaria. Aleshores va aparèixer Xavier Aragonès, l’home-gol de la Copa (en va fer cinc en dos dies), per inventar-se una gran jugada i fer el quart que semblava la sentència. Res més lluny de la realitat. Tot i expulsar un jugador dels visitants, i jugar tan sols amb quatre homes, a manca d’un minut van fer el tercer. Van forçar posant quatre jugadors de pista i sense porter, però ja no hi van ser a temps. El Vilafranca era el nou campió de la Copa Princesa. Els gols, dos d’Emanuel Necchi i dos d’Aragonès.

Dissabte, a les semifinals, el partit també va ser igualat, amb quasi tots els gols als últims quinze minuts de partit i alternances en el marcador. Aragonès (3), Necchi (1) i Gabriel Villares (1) van ser els golejadors. En l’altre semifinal, idèntic marcador entre Alpicat i Arenys de Munt. Tota la competició es va jugar a Vilafranca.