El PDeCAT de Sant Sadurní tria Ton Amat com a proper cap de llista

0
1782

El PDeCAT de Sant Sadurní va celebrar dijous de la setmana passada al vespre una assemblea extraordinària en la qual Ton Amat va agafar el relleu de Maria Rosell al capdavant de la formació i en la qual també es va aprovar la integració del partit a una candidatura transversal, amb el nom encara per definir, de cara a les eleccions municipals de 2019.

Ton Amat va ser durant més de quinze anys president de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera i és també el fill de l’exalcalde Joan Amat. Maria Rosell és actualment la primera tinent d’alcalde a l’Ajuntament i va ser alcaldessa durant els dos primers anys de la legislatura. A més, durant l’anterior legislatura va ser diputada al Parlament en representació de Junts per Catalunya.

La militància del PDeCAT ha pres la decisió de participar en una candidatura transversal que s’està intentant configurar, amb independents, davant l’actual situació política i social que viu el país i, amb la voluntat d’apostar per una candidatura forta que lideri un projecte de transformació a la capital del cava.

FER UN COMENTARI