El cap de llista del PDeCAT i actual alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha presentat avui en roda de premsa una iniciativa de procés participatiu obert a tota la ciutadania: una enquesta de 100 preguntes que busca incidir en tots els serveis i inversions que es treballen des de l’Ajuntament.

L’enquesta, que serà anònima i té uns quinze minuts de durada, agrupa diverses qüestions en 6 blocs: serveis generals, benestar social, promoció econòmica, serveis comunitaris, manteniment de l’espai públic i inversions en infraestructures i instal·lacions. L’objectiu és obtenir informació sobre les prioritats de la ciutadania davant la necessitat de serveis i inversions, per tal “d’incidir en el programa electoral i en l’acció de govern”.

Regull recordava que, des del seu partit, “no creiem en els processos participatius dirigits a minories, perquè hi pot haver un adoctrinament previ que dificulti uns resultats diversos”. L’alcalde ha volgut destacar que el procediment que proposen “no s’ha fet mai abans des de cap altre partit, i ho volem utilitzar per augmentar sensibilitats entre tota la ciutadania i orientar el nostre programa”.

L’enquesta estarà oberta des d’aquesta tarda i fins l’1 de maig, i s’hi podrà accedir a través de la pàgina web regull.cat i de les xarxes socials del PDeCAT de Vilafranca. També se’n farà difusió a través del WhatsApp i aplicacions similars: cal que les persones que accedeixin a l’enquesta amb els seus mòbils col·loquin la pantalla en horitzontal per a una millor visibilitat.

FER UN COMENTARI