El Petit de Cal Eril, Joan Colomo, Mazoni, entre altres, completen el cartell del Monocicle de Ribes

0
252
El músic Ferran Palau durant la seva actuació l'any passat. Foto: David Ripoll.

El festival Monocicle de Sant Pere de Ribes ha presentat el cartell complet d’aquesta edició que s’ha de celebrar els dies 3, 4 i 5 de setembre. A les actuacions ja confirmades de Núria Graham, Sr. Chen i Ninot s’hi han afegit El Petit de Cal Eril, Mazoni, Joan Colomo, Lluís Cabot, Lil Russia, P.A.W.N Gang, Rata & the Whiteys, Marc Parrot & Eva Armisén i Carlota Flâneur com a artistes destacats. El cartell el completen Clams, Hoven, Fernando Lagreca, Jñulia, Delight, Núris Scarp, Vidal Soler, Trankes de Felipa i Machinda DJ.

La presentació del cartell complet va tenir lloc el passat divendres al Castell de Ribes en un acte on va actuar La Genuina Banda de los Melones i el grup I. El cartell d’aquesta edició ha estat obra de l’alumna de l’Escola d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú, Andrea Alonso.

Festival ple de propostes
El Monocicle es desenvoluparà als entorns de l’Escola Riera de Ribes amb espais diferenciats per a cada activitat. Hi haurà un espai pels comerciants del poble que podran posar paradetes de menjar de tota mena.

A banda de les actuacions musicals, aquest festival també és un concurs de música d’autor. Durant el cap de setmana del Monocicle es disputarà la final amb les actuacions dels finalistes Paunezz, Karla amb K i Joa Lwest.

També s’ha programat una batalla de rap i l’activitat ‘Coneix’, on 120 persones del públic es poden reunir amb un artista i xerrar amb ell d’una forma més propera. Per aquesta edició el músic que es podrà conèixer és en Jaume Pla ‘Mazoni’.

El Monoclip, el concurs de videoclips, és un altre dels plats forts del festival. En anteriors edicions se celebrava el mateix cap de setmana, però pel volum de participació i per la solidesa que ha agafat, aquesta tercera edició es farà el 19 de setembre al Cinema de Ribes.

Aquest festival és un projecte iniciat l’any 2015 per l’entitat ribetana Els Xulius per a donar suport i difusió a la cançó d’autor.

FER UN COMENTARI