El Pla viu el primer Penedès 360 Challenge

0
837

El Pla del Penedès va viure el passat cap setmana la primera edició de la Penedès 360 Challenge, que combinava esport, vi i moltes activitats relacionades amb el territori, impulsades pel Consorci de Promoció Turística del Penedès. Més de 600 esportistes van prendre la sortida en les diferents curses que s’oferien i l’Espai Fira va congregar un gran nombre de visitants que van gaudir de xerrades, tasts de vins de la DO Penedès, tallers, exposicions i concerts.

Després de la inauguració de divendres, dissabte es va fer una cursa de muntanya, la Marató del Vi, que va guanyar Alejandro Villarino amb un temps de 3h 3’ 2’’, seguit de Roberto Sancho i de Javier Puit en categoria masculina; i en femenina, Alba Alemany va ser la primera amb un temps de 4h 7’ 50’’, per davant de Victoria Hodgkinson i d’Anna Casellas.

A la cursa de 22kms, la Mitja Ull de Llebre, es va imposar el júnior Èric Loré (1h 41’ 25’’), per davant de Biel Ràfols i d’Yves Cartier, mentre que la primera dona va ser Laia Lloret (1h 59’ 25’’), seguida d’Esther Encina i de Montserrat Parera. En paral·lel, es va fer la cursa Popular del Xarel·lo, de 10 quilòmetres, que es podria fer corrent o caminant.

I diumenge era el torn de les bicicletes, amb la Pedals del Vi, una marxa cicloturista de 82km, com també la Pedals de Verema, de 41 km, per fer en BTT per corriols, pistes, boscos i rius, i la pedalada popular Pedals de Most, de 10 km, pensada per a infants.

FER UN COMENTARI