El PP de Vilafranca proposta bonificacions i exempcions d’impostos per al 2021

0
314
Jordi Bové, Miquel Tarrada i Josep Ramon.

El president local del PP, Josep Ramon, ha presentat un seguit de propostes per ser incloses a les Ordenances Fiscals de 2021. Hi demana, en primer lloc, la bonificació del 90% de l’IBI per a habitatges de famílies nombroses, independentment dels seus ingressos; també per a les famílies arrendatàries que hagin de pagar l’IBI perquè ho estableix el contracte, planteja que se’ls subvencioni el 90% de l’IBI.

L’exregidor popular també creu que després de la sentència del TSJC que obliga la Generalitat a pagar 1.300 euros per alumne i curs de llar d’infants, així com els endarreriments de 2015 a 2020, l’Ajuntament podria destinar el milió d’euros que li pertoca subvencionant el 100% de les places de llar d’infants a les famílies en què els dos progenitors treballin i a les famílies monoparentals.

Reactivar l’economia

Altres propostes formulades pel PP de Vilafranca són que, en cas que s’haguessin de tornar a tancar empreses per la crisi de la covid-19 o que tinguessin un ERTO, no se’ls cobrés l’IAE i altres impostos a les empreses durant el període de clausura; com tampoc cobrar la taxa de les terrasses de bar del 2021, ni l’Impost de Construccions menors, a fi d’afavorir la reactivació econòmica.

FER UN COMENTARI