El pregonet de la Festa Major dels Petits de Vilafranca el farà el GEP

0
439

Ahir es va presentar al Claustre de Sant Francesc el marxandatge de la Festa Major i es van donar a conèixer alguns detalls de la Festa Major dels Petits. Així, el pregonet que precedeix l’encesa de la tronada petita i la cercavila dels més menuts enguany anirà a càrrec del Grup d’Esplai Parroquial (GEP), coincidint amb el seu 35è aniversari.

A la Festa Major dels Petits hi participen uns 350 nens i nenes. Les butlletes amb tota la informació per inscriure’s es començarà a distribuir aquest cap de setmana a l’estand que els administradors tindran a les Fires de Maig i al llarg de la setmana vinent per tots els centres escolars de la vila. El període de pre¡nscripcions serà del 23 de maig al 2 de juny i es podrà fer en línia o presencialment a l’Escorxador. El dia 3 de juny es farà el sorteig per saber les lletres que marcaran l’inici de l’horari d’inscripció, que serà els dies 7 i 8 de juny a l’Escorxador.

A l’estand de les Fires de Maig els administradors també hi vendran diferents elements de marxandatge com les samarretes presentades també ahir. Se n’han dissenyat diferents models, les infantils de color vermell corall amb les lletres de Festa Major desordenades, dos models d’adults, una en vermell i l’altra en blanc amb una boca oberta amb trons a dins, les de tirants i els polos de color blau. “Enguany el fil conductor de la imatge serà el menjar. Hem optat per estampar en alguns models una boca oberta perquè és l’inici d’aquest divertimento i ens hem decantat pel color vermell corall perquè és viu, festiu i alegre”, explica Montse Raventós, de l’estudi Ladyssenyadora, encarregat de crear la imatge gràfica d’enguany. A més de les samarretes també s’han produït unes bosses de loneta amb una sopa de lletres estampada perquè es puguin anar localitzant alguns noms dels balls.

A més de les samarretes a la parada dels administradors també es podrà adquirir la nova figura de Festiari d’enguany: la cotonina, que se sumarà al reguitzell de peces que existeixen fins ara.

FER UN COMENTARI