El premi Menjallibres de Vilanova, ara també a 3r i 4t d’ESO

0
391

El Premi Menjallibres, de foment a la lectura entre estudiants de primer i segon de Secundària de Vilanova, amplia el format en la seva quarta edició amb una nova línia adreçada a alumnes de tercer i quart d’ESO, arribant així a tota la Secundària de la ciutat.

Els nois i noies que hi participin hauran de llegir les obres finalistes seleccionades. Posteriorment tindran l’oportunitat de conèixer i parlar amb els seus autors i seran els encarregats d’escollir, a través dels seus vots, l’obra guanyadora.

Les lectures finalistes de l’edició del curs 2020/21 són les següents: els de primer i segon d’ESO, Kambirí de Lluís Prats; Ella, de Núria Pradas; i Hores salvatges, de Jordi Sierra i Fabra; i els de tercer i quart, Prop de les bombes, d’Emili Bayo; Tot plegat semblava una broma, d’Anna Vilar; i El efecto Frankenstein, d’Èlia Barceló.

Aquestes obres han estat seleccionades pels grups promotors, formats per dos representants del professorat i dos representants de l’alumnat dels centres de secundària, una representant de les llibreries locals, una representant de les biblioteques municipals i una autora local.

El Premi Menjallibres és una iniciativa de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Vilanova.

FER UN COMENTARI